suke-2

assalamualaikum .

pergggghhhh , lame gile ta update blog , rindu plak rasenye nak update , k skunk aku nat wat . alooooo3 .  kejap jerk da bulan 5 , ta lame lagi bulan 6 ..... n lam bulan 6 tu aku da abeh sem :) yahooooooo . ta sabanye nak balek ! :)  <3 , tapi ad gak rase sedey . bnyk sangat kenangan kat siniy :( . suke duke , nan membe2 , sekejap sangat kan . hmmmmm . nnti msti aku rindu kan suasane kolej  huh !! bulan 7 aku da start practical . ta tau lar dapat kat mane , mntak2 dapat lar kat tempat2 yang best2 , bawu semangat nak keje . 4 bulan jerk practical , da abis practical masok sini lek , nak jawab exam . n bulan 12 aku da g konvokesyen :) , wow !!! , 2 kali konvo . da abis nnti aku compuis lar nak blajar or sambong . my mum cakap , ta kesah lar , ekt lar mane yang baek ,hhhmmmm , pening kepale , aduuuhhh . rase nak kejew , lam mase yang same nak study lagi .law nak KAWEN , lame lagi kowt :) .. ketepikan sal kawen tu dulu , bya dye kumpul dwet dlu :) kat sini aku nak seletkan gamba2 kengkawan aku , dapat gak wat kenangan nnti . just tgok jerk keyh ~ :)

with netball team <3



sayang korang :)


otak gile-2 kami :)

No comments:

Post a Comment